Єврейський салат із плавленим сиром

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 177.7

Складові

1

Для єврейського салату влийте в каструлю холодну воду, викладіть яйця та доведіть до кипіння. Посоліть, щоб яйця не потріскалися. Варіть у киплячій воді близько 7-9 хвилин.

2

Каструлю з яйцями залийте холодною водою. Зачекайте, поки охолонуть. А потім очистіть від шкаралупи. Яйця разом із жовтком та білком натріть на великій тертці.

3

Плавлений сир приберіть ненадовго в морозилку, щоб він застиг, так його простіше терти (потрібно буде близько 20 хвилин). Потім натріть його на великій тертці.

4

Зубчики часнику очистіть, а потім пропустіть через прес або дуже дрібно наріжте ножем. У глибокі мисці змішайте терті яйця, сир, пропущений через прес часник. Заправте майонезом та перемішайте.

5

Солодкий перець ретельно вимийте, обсушіть паперовими рушниками, приберіть насіння та видаліть плодоніжку. М'якоть наріжте однаковими тонкими смужками.

6

Помідори також вимийте, обсушіть паперовим рушником. Гострим ножем наріжте тонкими кружечками. Салат прикрасьте смужками перцю та помідорами. Подавайте до столу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.