Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 166.1
Складові
Для салату з капустою та плавленим сиром вимийте капусту, обсушіть паперовим рушником і дрібно нашинкуйте. Посоліть до смаку і залиште на 5 хвилин, щоб вона пустила сік.
Шинку наріжте тонкою соломкою. Консервований горошок відкиньте на сито, промийте, а потім залиште на деякий час, щоб зайва вода стекла.
Цибулину очистіть від лушпиння, а потім подрібніть. М'яту ретельно промийте, обсушіть паперовим рушником, з гілочок обірвіть листочки і подрібніть їх.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b591c6a9.jpg)
Плавлений сир приберіть ненадовго в морозилку, щоб він застиг, так його простіше терти (потрібно буде близько 20 хвилин). Потім натріть його на великій тертці.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b511da3f.jpg)
Приготуйте заправку. З'єднайте лимонний сік, оливкову олію, цибулю та м'яту. Приправте сіллю та перцем до смаку, ще раз перемішайте. Залишіть на 5-10 хвилин.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b4647133.jpg)
У салатнику з'єднайте зелений горошок, шинку, тертий сир, нашинковану капусту, полийте підготовленою заправкою, ретельно перемішайте. Подавайте охолодженим.