Млинцевий торт з шоколадним кремом

Харчова цінність

Порції 10


Кількість на порцію
Калорії 533.7

Складові

Для крему:
1

Почніть приготування торта з крему. Для цього дуже дрібно порубайте шоколад. Нагрійте 100 мл вершків із медом до кипіння, залийте шоколад, перемішайте до розчинення шоколаду. Додайте олію невеликими шматочками, нехай вона теж розтане. Вмішайте какао-порошок, потім вершки, що залишилися. Крем має бути абсолютно однорідним.

2

Для млинців у великій мисці змішайте борошно, крохмаль, розпушувач, ванілін та сіль, зробіть у центрі невелике поглиблення.

3

Окремо збийте яйця із цукром, додайте молоко. Акуратно влийте цю суміш у миску з борошном. Вимісіть однорідне тісто. Додайте розтоплене вершкове масло і ретельно вимісіть. Накрийте та дайте постояти 30 хв.

4

Змастіть сковороду діаметром 22-24 см олією і поставте на середній вогонь. Наливайте тісто тонким рівним шаром. Смажте по 1 хв. з кожного боку. Складайте готові млинці стопкою в каструлю, щоразу закриваючи кришкою, щоб млинці залишалися м'якими.

5

Зберіть торт, викладаючи по одному млинці один на одного і промазуючи кремом. Верхнім шаром має бути крем. Прикрасьте торт на власний розсуд і поставте в холодильник застигати щонайменше на 3 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.