Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 217.6
Складові
Приготуйте начинку для шарлотки. Журавлину переберіть, видаляючи зіпсовані ягоди і потім промийте, зануривши у велику миску з холодною водою. Відкиньте на друшляк і потім викладіть на паперові рушники. Дайте журавлині обсохнути.
Приготуйте тісто шарлотки. Яйця збийте міксером до отримання пишної маси. Поступово всипте весь цукор. Збивайте до маси однорідної суміші.
Борошно просійте через дрібне сито із сіллю та розпушувачем у миску. Поступово невеликими порціями додайте в яєчну масу, перемішуючи гаками для тіста.
Форму діаметром близько 24 см вистеліть якісним папером для випікання. Журавлину перемішайте з кукурудзяним крохмалем. Додайте|добавляйте| в тісто і швидко перемішайте силіконовою лопаткою.
Викладіть тісто шарлотки в підготовлену форму і випікайте близько 40 хвилин при 180°C. Дайте трохи охолонути. Перекладіть на решітку. Дайте повністю охолонути. Перед подачею посипте цукровою пудрою.