Шарлотка з журавлиною

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 217.6

Складові

1

Приготуйте начинку для шарлотки. Журавлину переберіть, видаляючи зіпсовані ягоди і потім промийте, зануривши у велику миску з холодною водою. Відкиньте на друшляк і потім викладіть на паперові рушники. Дайте журавлині обсохнути.

2

Приготуйте тісто шарлотки. Яйця збийте міксером до отримання пишної маси. Поступово всипте весь цукор. Збивайте до маси однорідної суміші.

3

Борошно просійте через дрібне сито із сіллю та розпушувачем у миску. Поступово невеликими порціями додайте в яєчну масу, перемішуючи гаками для тіста.

4

Форму діаметром близько 24 см вистеліть якісним папером для випікання. Журавлину перемішайте з кукурудзяним крохмалем. Додайте|добавляйте| в тісто і швидко перемішайте силіконовою лопаткою.

5

Викладіть тісто шарлотки в підготовлену форму і випікайте близько 40 хвилин при 180°C. Дайте трохи охолонути. Перекладіть на решітку. Дайте повністю охолонути. Перед подачею посипте цукровою пудрою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.