Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 730.5
Складові
1
Наріжте м'ясо кубиками 3 см, посоліть і поперчіть.
2
Цибулю очистіть, наріжте великим пір'ям. Солодкий перець очистіть, наріжте дрібними кубиками.
3
У великій сковороді із товстим дном на сильному вогні розігрійте половину олії. Обсмажте м'ясо партіями до рум'яної скоринки. Готове м'ясо викладайте на тарілку.
4
Додайте в сковороду масло, що залишилося, нагрійте, покладіть цибулю з солодким перцем і обсмажте на сильному вогні, помішуючи, 2-3 хв. Нехай овочі залишаться хрусткими. Посоліть і поперчіть.
5
Поверніть свинину до сковороди, готуйте на сильному вогні ще 1-2 хв. Відразу ж подавайте.