Швидка свинина з червоною цибулею та перцем

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 730.5

Складові

1

Наріжте м'ясо кубиками 3 см, посоліть і поперчіть.

2

Цибулю очистіть, наріжте великим пір'ям. Солодкий перець очистіть, наріжте дрібними кубиками.

3

У великій сковороді із товстим дном на сильному вогні розігрійте половину олії. Обсмажте м'ясо партіями до рум'яної скоринки. Готове м'ясо викладайте на тарілку.

4

Додайте в сковороду масло, що залишилося, нагрійте, покладіть цибулю з солодким перцем і обсмажте на сильному вогні, помішуючи, 2-3 хв. Нехай овочі залишаться хрусткими. Посоліть і поперчіть.

5

Поверніть свинину до сковороди, готуйте на сильному вогні ще 1-2 хв. Відразу ж подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.