Шашлик із сьомги

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 386.9

Складові

1

Підготуйте інгредієнти для шашлику із сьомги. Рибне філе вимийте та добре обсушіть паперовими рушниками. Наріжте великими кубиками і складіть у велику миску. Стручки солодкого перцю для шашлику з сьомги вимийте і обсушіть. Видаліть насіння та перегородки. М'якоть наріжте великими квадратами (орієнтуйтеся по стороні кубиків риби).

2

Половинку червоної цибулини очистіть. Розберіть на луски. Кожну наріжте квадратами або просто великими скибочками. Орієнтуватися, знову ж таки, можна на кубики рибного філе.

3

Філе сьомги для шашлику посоліть і поперчіть до смаку. Лимон вимийте і розріжте навпіл. З половинки вичавіть сік і змішайте його з парою столових ложок води. Полийте рибу та залиште на 20 хвилин при кімнатній температурі.

4

Філе сьомги злегка обсушіть паперовими рушниками. Потім нанизайте на шампури, перемежуючи солодким перцем та червоною цибулею. Змастіть за допомогою пензлика оливковою олією.

5

Шампури з сьомгою та овочами помістіть на мангал. Смажте шашлик над гарячим вугіллям до готовності спочатку з одного, потім з іншого боку. На стіл подайте з нарізаними скибочками лимоном, що залишився.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.