Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 386.9
Складові
Підготуйте інгредієнти для шашлику із сьомги. Рибне філе вимийте та добре обсушіть паперовими рушниками. Наріжте великими кубиками і складіть у велику миску. Стручки солодкого перцю для шашлику з сьомги вимийте і обсушіть. Видаліть насіння та перегородки. М'якоть наріжте великими квадратами (орієнтуйтеся по стороні кубиків риби).
Половинку червоної цибулини очистіть. Розберіть на луски. Кожну наріжте квадратами або просто великими скибочками. Орієнтуватися, знову ж таки, можна на кубики рибного філе.
Філе сьомги для шашлику посоліть і поперчіть до смаку. Лимон вимийте і розріжте навпіл. З половинки вичавіть сік і змішайте його з парою столових ложок води. Полийте рибу та залиште на 20 хвилин при кімнатній температурі.
Філе сьомги злегка обсушіть паперовими рушниками. Потім нанизайте на шампури, перемежуючи солодким перцем та червоною цибулею. Змастіть за допомогою пензлика оливковою олією.
Шампури з сьомгою та овочами помістіть на мангал. Смажте шашлик над гарячим вугіллям до готовності спочатку з одного, потім з іншого боку. На стіл подайте з нарізаними скибочками лимоном, що залишився.