Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 230.9
Складові
Підготуйте інгредієнти для дієтичного суфле. Куряче філе вимийте та обсушіть. Наріжте невеликими шматочками і помістіть у велику чашу блендера (воно має займати не більше половини чаші).
Кріп вимийте і добре обсушіть паперовими рушниками. Обірвіть з гілочок листочки і дуже дрібно наріжте. Куряче філе подрібніть блендером до одержання маси однорідної консистенції.
Додайте до подрібненого курячого філе кріп, сметану та яйце. Збийте все разом блендером. Посоліть і поперчіть до смаку. За бажанням до маси можна додати зубчик часнику, пропущений через прес.
Форму для запікання суфле змастіть за допомогою пензлика олією. Викладіть в ємність приготовлену раніше масу і розрівняйте кулінарною лопаткою.
Нагрійте духовку до 170°C. Помістіть форму з суфле на деко і поставте на середній рівень. Запікайте близько 40 хвилин. Верх добре підрум'яниться, а при натисканні суфле пружинить, завдяки правильній, пружній консистенції.
Дістаньте форму з дієтичним суфле з духовки і дайте трохи охолонути. Потім крупно наріжте та викладіть на тарілку. Відразу подайте на стіл, прикрасивши за бажанням, у чистому вигляді або з гарніром.