Дієтичне суфле з курки

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 230.9

Складові

1

Підготуйте інгредієнти для дієтичного суфле. Куряче філе вимийте та обсушіть. Наріжте невеликими шматочками і помістіть у велику чашу блендера (воно має займати не більше половини чаші).

2

Кріп вимийте і добре обсушіть паперовими рушниками. Обірвіть з гілочок листочки і дуже дрібно наріжте. Куряче філе подрібніть блендером до одержання маси однорідної консистенції.

3

Додайте до подрібненого курячого філе кріп, сметану та яйце. Збийте все разом блендером. Посоліть і поперчіть до смаку. За бажанням до маси можна додати зубчик часнику, пропущений через прес.

4

Форму для запікання суфле змастіть за допомогою пензлика олією. Викладіть в ємність приготовлену раніше масу і розрівняйте кулінарною лопаткою.

5

Нагрійте духовку до 170°C. Помістіть форму з суфле на деко і поставте на середній рівень. Запікайте близько 40 хвилин. Верх добре підрум'яниться, а при натисканні суфле пружинить, завдяки правильній, пружній консистенції.

6

Дістаньте форму з дієтичним суфле з духовки і дайте трохи охолонути. Потім крупно наріжте та викладіть на тарілку. Відразу подайте на стіл, прикрасивши за бажанням, у чистому вигляді або з гарніром.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.