Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 723.8
Складові

Імбир та часник очистіть і натріть на тертці. Змішайте з сіллю та спеціями, влийте олію.

Перед смаженням вийміть ніжки та крила з холодильника за 2 год. Наріжте солодкі перці вздовж на четвертинки, видаляючи насіння та перегородки. Кабачки наріжте вздовж приблизно такими ж шматочками.

Розігрійте гриль або розпаліть вугілля в мангалі або барбекю - вони повинні добре прогоріти і повернутись білим попелом. Решітку змастіть жиром.
Обтрусіть курку від маринаду. Викладіть крильця та ніжки у решітку, чергуючи з перцем та кабачками. Смажте на вугіллі на середньому жару, часто повертаючи, поки м'ясо не буде повністю готове. Перед подачею дайте м'ясу відпочити на тарілці під листом фольги, 5-7 хв. Одразу ж подавайте.