Асорті курячих ніжок та крилець з овочами

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 723.8

Складові

1

Імбир та часник очистіть і натріть на тертці. Змішайте з сіллю та спеціями, влийте олію.

2

Крильця розріжте по суглобах (третю фалангу не використовуйте). Складіть крильця і ​​ніжки в зиплок-пакет із застібкою або контейнер, залийте маринадом, перемішайте і маринуйте при кімнатній температурі 2 години або в холодильнику до 24 годин.

3

Перед смаженням вийміть ніжки та крила з холодильника за 2 год. Наріжте солодкі перці вздовж на четвертинки, видаляючи насіння та перегородки. Кабачки наріжте вздовж приблизно такими ж шматочками.

4

Розігрійте гриль або розпаліть вугілля в мангалі або барбекю - вони повинні добре прогоріти і повернутись білим попелом. Решітку змастіть жиром.

5

Обтрусіть курку від маринаду. Викладіть крильця та ніжки у решітку, чергуючи з перцем та кабачками. Смажте на вугіллі на середньому жару, часто повертаючи, поки м'ясо не буде повністю готове. Перед подачею дайте м'ясу відпочити на тарілці під листом фольги, 5-7 хв. Одразу ж подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.