Асорті запечених овочів

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 292.7

Складові

1

У качана цвітної капусти видаліть низ стебла. Розберіть качан на невеликі суцвіття. Стебло кожного суцвіття відріжте і наріжте кружечками завтовшки приблизно 1 см.

2

Очистіть гарбуз від шкірки, видаліть насіння. Волокна навколо насіння краще залишити – у них багато смаку та аромату. Наріжте м'якоть гарбуза середніми шматочками, 2-3 см.

3

Очистіть картоплю і наріжте вздовж часточками шириною 2–3 см. Очистіть цибулю і наріжте великим пір'ям приблизно того ж розміру, що і картоплю.

4

Розігрійте духовку до 180 ° С з конвекцією або до 200 ° С в режимі "верх-низ" без конвекції. Застеліть велику форму для запікання пергаментом, викладіть у неї овочі, полийте половиною олії, перемішайте. Посипте сіллю, паприкою та зірою, знову перемішайте.

5

Полийте овочі маслом, що залишилося, поставте форму в духовку на решітку, розташовану у верхній третині. Запікайте 20 хв., акуратно перемішайте і запікайте ще 20–25 хв., до готовності овочів. Подавайте гарячими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.