Баклажани, тушковані з помідорами та часником

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 175.5

Складові

1

Підготуйте баклажани. Вимийте плоди та обсушіть. Наріжте товстими кружечками. Посоліть та залиште при кімнатній температурі на 15 хвилин, потім промокніть паперовими рушниками.

2

Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Часник очистіть та наріжте. Помідори вимийте і наріжте дольками. Петрушку вимийте та обсушіть. Обірвіть з гілочок листочки і дрібно наріжте.

3

У сковороді нагрійте олію. Викладіть баклажани та смажте на середньому вогні з одного боку 3 хвилини. Переверніть лопаткою. Смажте з іншого боку так само, 3 хвилини, і викладіть баклжани на тарілку.

4

У тій же сковороді обсмажте цибулю із часником на середньому вогні. Додайте помідори і перемішайте. Смажте на середньому вогні 5 хвилин. Додайте баклажани та нарізану петрушку.

5

Посоліть і поперчіть. Перемішайте овочі та прикрийте сковороду кришкою. Тушкуйте на слабкому вогні 7-10 хвилин. Подайте на стіл як самостійну страву або гарнір до курки, м'яса, риби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.