Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 175.5
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/b81bfdde.jpg)
Підготуйте баклажани. Вимийте плоди та обсушіть. Наріжте товстими кружечками. Посоліть та залиште при кімнатній температурі на 15 хвилин, потім промокніть паперовими рушниками.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/b96120bf.jpg)
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Часник очистіть та наріжте. Помідори вимийте і наріжте дольками. Петрушку вимийте та обсушіть. Обірвіть з гілочок листочки і дрібно наріжте.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/bc5c83bd.jpg)
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/b3366234.jpg)
У тій же сковороді обсмажте цибулю із часником на середньому вогні. Додайте помідори і перемішайте. Смажте на середньому вогні 5 хвилин. Додайте баклажани та нарізану петрушку.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/08/bf3767ac.jpg)
Посоліть і поперчіть. Перемішайте овочі та прикрийте сковороду кришкою. Тушкуйте на слабкому вогні 7-10 хвилин. Подайте на стіл як самостійну страву або гарнір до курки, м'яса, риби.