Біла риба у густому томатному соусі з маслинами

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 780.5

Складові

1

Перевірте, чи не залишилося на шкірі риби луски. Посоліть і поперчіть рибу з усіх боків та дайте полежати під плівкою 10-15 хв.

2

Очистіть цибулю та часник, дрібно наріжте. Селеру ретельно промийте від піску, наріжте кубиками 5 мм.

3

У глибокому сотейнику або каструлі з товстим дном нагрійте рослинну олію з вершковим маслом, покладіть підготовлені овочі і обсмажте на сильному вогні, помішуючи, 5 хв.

4

Додайте в сотейник сухі трави, посоліть, поперчіть, перемішайте. Через 30 сек. влийте приблизно половину томатного соку з банки з помідорами. У банку зануріть блендер, подрібніть помідори в пюре і додайте до сотейника разом із 150 мл холодної води. Доведіть до кипіння, варіть без кришки на середньому вогні, помішуючи, 15 хв.

5

Занурте рибу в томатний соус разом з маслинами (за бажанням кісточки можна вийняти, злегка роздавлюючи кожну маслину площиною леза ножа).

6

Готуйте рибу в томатному соусі 15-20 хв., залежно від товщини філе або стейку. Кришкою не закривайте, щоб соус загуснув. Подавайте рибу гарячою, з підсушеним у тостері чи сковороді хлібом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.