Порції 10
- Кількість на порцію
- Калорії 368.8
Складові
Приготуйте начинку для пирога. Куряче філе вимийте, обсушіть та наріжте невеликими кубиками. Гриби почистіть та наріжте пластинами або скибочками.
Цибулю для начинки пирога очистіть і дрібно наріжте. Гілочки петрушки вимийте, обсушіть паперовим рушником і обірвіть листочки. Дрібно наріжте.
У сковороді нагрійте олію. Викладіть курку і обсмажте з усіх боків. Викладіть. У цій же сковороді підрум'яніть цибулю та гриби. Можна додати трохи вершкового масла або рослинної олії.
Поверніть у сковороду курку та смажте на слабкому вогні 5 хвилин. Влийте вершки, посоліть і поперчіть до смаку. Зніміть начинку з вогню і дайте їй трохи охолонути.
Додайте в начинку петрушку. Подрібніть у блендері до одержання маси однорідної консистенції. Спробуйте і, за необхідності, ще трохи поперчіть.
Напівтвердий сир натріть на середній тертці. Підготуйте високу форму такого ж діаметра, як і млинці. Викладайте їх, промазуйте начинкою і посипаючи сиром. Верх пирога має бути покритий начинкою та посипаний сиром. Нагрійте духовку до 180°C. Форму з пирогом помістіть на решітку і випікайте 15-20 хвилин. На стіл подавайте гарячим чи теплим. Можна посипати зеленню.