Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 342
Складові
1

Заздалегідь розморозьте шпинат, поклавши його в друшляк, що стоїть у мисці. Рідина, що стекла в миску, не знадобиться.
2

Розріжте порей вздовж навпіл і промийте від піску, який може ховатися між шарами. Тонко наріжте порей упоперек. У великому сотейнику з товстим дном розтопіть масло, покладіть порей, посоліть, томіть на слабкому вогні, іноді помішуючи, 10 хв.
3

Часник роздавіть, очистіть і подрібніть. Додайте до порею разом із шпинатом, ретельно перемішайте. Збільшіть вогонь до середнього, прогрівайте, помішуючи, 2-3 хв.
4

Влийте вершки, додайте сіль та мускатний горіх. Доведіть майже до кипіння, все також не перестаючи помішувати. Одразу ж подавайте.