Вершковий шпинат із мускатним горіхом

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 342

Складові

1

Заздалегідь розморозьте шпинат, поклавши його в друшляк, що стоїть у мисці. Рідина, що стекла в миску, не знадобиться.

2

Розріжте порей вздовж навпіл і промийте від піску, який може ховатися між шарами. Тонко наріжте порей упоперек. У великому сотейнику з товстим дном розтопіть масло, покладіть порей, посоліть, томіть на слабкому вогні, іноді помішуючи, 10 хв.

3

Часник роздавіть, очистіть і подрібніть. Додайте до порею разом із шпинатом, ретельно перемішайте. Збільшіть вогонь до середнього, прогрівайте, помішуючи, 2-3 хв.

4

Влийте вершки, додайте сіль та мускатний горіх. Доведіть майже до кипіння, все також не перестаючи помішувати. Одразу ж подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.