Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 490.6
Складові
1
Випаріть з томатного соусу рідину на сковорідці на середньому вогні наполовину, 2-3 хв. Остудіть.
2
В'ялені помідори разом із невеликою кількістю олії подрібніть блендером у пюре. Решту олії збережіть.
3
4
Зніміть виноград із гілочок і обсмажте в олії від помідорів, 2 хв
.
5
Наріжте хліб товстими скибочками, 1,5-2 см. Злегка змастіть шматки хліба з одного боку олією і обсмажте цією стороною вниз на сковорідці до рум'яної скоринки. З другого боку не смажте!
6
Викладіть томатний сир на смажену сторону хліба, викладіть виноград, приправте копченою паприкою, подавайте.