Закуска із солодкого перцю з сиром та зеленню

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 292.8

Складові

1

Розріжте перці вздовж на четвертинки або 6 частин. Акуратно видаліть насіння, перегородки та плодоніжки.

2

Дуже тонко наріжте зелену цибулю та кріп. Змішайте сир і вершковий сир зі сметаною та олією, додайте зелень, сіль та перець. Ретельно перемішайте.

3

Намажте масу, що вийшла, на часточки перцю. Поставте в холодильник на кілька хвилин.

4

Якщо хочете використовувати кунжут, обсмажте на сухій сковороді, помішуючи, 1-2 хв. Посипте перці та подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.