Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 618
Складові
Підготуйте інгредієнти. Куряче філе вимийте, обсушіть і наріжте смужками. У сковороді нагрійте половину олії. Викладіть у неї куряче філе і, помішуючи, обсмажте на сильному вогні до скоринки з усіх боків. Перекладіть у велику миску та закрийте.
Фунчозу складіть в іншу велику миску. Залийте окропом (рівень її повинен бути вище локшини на 3 см). Щільно закрийте миску та залиште фунчозу на 5–7 хвилин.
У ту ж сковороду, де смажилася курка, налийте масло, що залишилося. Викладіть усі підготовлені овочі та обсмажте на сильному вогні, помішуючи, до легкої скоринки ( 7–8 хвилин). Перекладіть у миску до курки, закрийте кришкою.
Для соусу часник очистіть і пропустіть через прес у миску. Корінь імбиру очистіть, вимийте та натріть на дрібній тертці. З'єднайте з часником та соєвим соусом.
Фунчозу відкиньте на сито і дайте стекти воді. З'єднайте з куркою та овочами. Полийте приготованим раніше соусом і поперчіть. Спробуйте і, якщо це потрібно, посоліть.
Розкладіть фунчозу зі смаженими овочами та куркою у соєвому соусі по порційним тарілкам. Посипте кунжутом і одразу подайте на стіл. Можна прикрасити листочками кінзи.