Порції 3
- Кількість на порцію
- Калорії 517
Складові
Почніть готувати горбушу в духовці з помідорами та сиром з підготовки риби: промийте її, обсушіть. Натріть шматочки сіллю та перцем, збризкайте лимонним соком і залиште маринуватися на 15-10 хвилин.
Цибулину очистіть від лушпиння, а потім наріжте кільцями або півкільцями. Зубчики часнику очистіть, роздавіть плоскою стороною ножа та пропустіть через прес.
Помідори промийте під проточною водою. При необхідності очистіть від шкірки, зробивши хрестоподібні надрізи біля основи і опустивши на 30 секунд в окріп. Наріжте кружальцями. Сир натріть на великій тертці.
Духовку заздалегідь розігрійте до 200-220°С. Деко вистеліть пергаментом і змастіть його за допомогою силіконового пензлика олією.
На лист викладіть шматочки горбуші, потім - кружечки помідорів, кільця цибулі, посипте часником і тертим сиром. Встановіть його в духовку і запікайте 20-25 хвилин.
Деко з рибою вийміть із духовки. При подачі прикрасьте улюбленою зеленню. Як гарнір підійде рис, булгур, свіжі або тушковані овочі та салати.