Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 528.6
Складові
Філе горбуші вимийте, обсушіть і крупно наріжте. Цибулю очистіть і наріжте товстими півкільцями. Моркву очистіть, ретельно вимийте та натріть на великій тертці.
Солодкий перець вимийте і розріжте вздовж навпіл. Видаліть насіння та перегородки. М'якоть солодкого перцю наріжте соломкою. Усі підготовлені овочі обережно перемішайте.
Дно великої форми (у неї має вміститися нарізане філе горбуші в один шар) змастіть олією. Розподіліть по ньому підготовлені овочі. Зверху викладіть шматки риби. Посоліть і поперчіть до смаку.
Помідори вимийте і наріжте кружечками. Розподіліть їх по горбуші. Сир натріть на великій тертці та перемішайте із вершками. Трохи посоліть та розподіліть по помідорах.