Складові
У просторій мисці змішайте віночком лимонний сік, щіпку солі та гірчицю. Збиваючи віночком, влийте тонким струмком оливкову олію. Додайте насіння куміну, орегано та чорний перець. Перемішайте.
Ретельно вимиту картоплю розріжте навпіл. Викладіть у простору каструлю, залийте холодною водою тільки щоб покривала картоплю, щедро посоліть і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть картоплю до м'якості приблизно 10 хв.
Куряче філе наріжте соломкою, перекладіть у миску із заправкою, перемішайте. Відставте під час підготовки інших інгредієнтів.
Відкиньте картоплю на друшляк, і як тільки вода стіче, перекладіть у миску із заправкою. Перемішайте.
Огірки розріжте вздовж навпіл і наріжте скибочками завтовшки приблизно 3 мм. Помідори черрі розріжте навпіл. З оливок видаліть кісточки. Листя м'яти наріжте, відклавши верхнє листя на прикрасу. Перекладіть у миску з картоплею, перемішайте.
Покришіть на салат бринзу. Прикрасьте листям м'яти.