Грецький салат із зеленим сирним кремом

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 453.4

Складові

Для крему:
1

Для крему дрібно наріжте зелень, посоліть, покладіть у вузьку склянку занурювального блендера. Влийте оливкову олію, перебийте зелень на пюре. Потім лопаткою змішайте зелене пюре з крем сиром до однорідності. Поставте в холодильник, поки готуєте усе інше.

2

Коктейльні помідори розріжте на четвертинки. Огірки розріжте вздовж на четвертинки, потім наріжте поперек великими шматочками. Очистіть солодкий перець від насіння, перегородок та плодоніжки. М'якоть наріжте середніми шматочками.

3

Змішайте всі овочі в мисці, приправте оцтом, посоліть, поперчіть, полийте оливковою олією. Розкладіть салат по тарілках.

4

Двома чайними ложками викладіть на овочі в кожну тарілку сирний крем у вигляді галушек. Прикрасьте маслинами. Трохи присипте сухим орегано і подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.