Салат із холодної локшини соба з огірками та соусом теріякі

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 419.5

Складові

1

Огірок очистіть від шкірки, розріжте вздовж навпіл, вишкрібайте чайною ложкою з гострим краєм серцевину з насінням, складіть у склянку блендера.

2

Сам огірок наріжте впоперек тонкими скибочками, посоліть, поперчіть, полийте соком лимона.

3

У великій каструлі доведіть до кипіння 2 л води, посоліть, покладіть локшину. Як тільки закипить, влийте 500 мл холодної води, знову доведіть до кипіння, варіть згідно з інструкцією на упаковці. Готову локшину відкиньте на друшляк, промийте холодною водою, дайте стекти рідині.

4

Тонко наріжте білу частину зеленої цибулі, зелену наріжте шматочками 2-2,5 см.

5

Для заправки очистіть імбир та часник, грубо наріжте, покладіть у блендер, до серцевини від огірків. Додайте трохи солі та соус теріяку. Збийте до однорідності.

6

Змішайте локшину із заправкою, додайте підсолені огірки та зелену цибулю, акуратно перемішайте. При бажанні посипте подрібненим арахісом. Відразу подайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.