Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 419.5
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/bb6c8573.jpg)
Огірок очистіть від шкірки, розріжте вздовж навпіл, вишкрібайте чайною ложкою з гострим краєм серцевину з насінням, складіть у склянку блендера.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b7870777.jpg)
Сам огірок наріжте впоперек тонкими скибочками, посоліть, поперчіть, полийте соком лимона.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b2618eaa.jpg)
У великій каструлі доведіть до кипіння 2 л води, посоліть, покладіть локшину. Як тільки закипить, влийте 500 мл холодної води, знову доведіть до кипіння, варіть згідно з інструкцією на упаковці. Готову локшину відкиньте на друшляк, промийте холодною водою, дайте стекти рідині.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b79ec395.jpg)
Тонко наріжте білу частину зеленої цибулі, зелену наріжте шматочками 2-2,5 см.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/bbccd1d5.jpg)
Для заправки очистіть імбир та часник, грубо наріжте, покладіть у блендер, до серцевини від огірків. Додайте трохи солі та соус теріяку. Збийте до однорідності.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b5ce8341.jpg)
Змішайте локшину із заправкою, додайте підсолені огірки та зелену цибулю, акуратно перемішайте. При бажанні посипте подрібненим арахісом. Відразу подайте.