Салат з яловичиною та волоськими горіхами

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 327.1

Складові

Для заправки:
1

Приготуйте м'ясо для салату з яловичиною та волоськими горіхами. М'якоть яловичини промийте, викладіть у каструлю і залийте водою. Доведіть до кипіння, а потім варіть на повільному вогні до готовності (близько 1-1,5 години). Посоліть за смаком.

2

М'ясо вийміть із каструлі та остудіть. Потім наріжте невеликими однаковими кубиками. Бульйон нам не стане в нагоді, його можна використовувати для інших страв.

3

Цибулину очистіть і наріжте кільцями. Часник очистіть та пропустіть через прес. Зелень промийте, обсушіть. Зріжте жорсткі стебла, а решту дуже дрібно наріжте.

4

Болгарський перець вимийте, очистіть від насіння та плодоніжки. М'якоть наріжте соломкою. З гострого перцю також виберіть насіння. М'якоть дуже дрібно наріжте.

5

Банку з квасолею відкиньте на сито, щоб стекла зайва рідина, а потім викладіть в глибокий салатник. Додайте підготовлені інгредієнти: яловичину, цибулю, часник, болгарський та гострий перець, петрушку, приправте сіллю, перцем та хмелі-сунелі, перемішайте.

6

Волоські горіхи дрібно порубайте ножем. Розігрійте сковороду без олії та підсушіть на ній горіхи. Викладіть їх у салат і перемішайте ще раз разом.

7

Для заправки з'єднайте оливкову олію із лимонним соком. Полийте салат і дайте йому настоятися буквально 20-30 хвилин за кімнатної температури. Можна подавати на стіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.