Гуляш із яловичини на сковороді з підливою

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 458.2

Складові

1

М'якоть яловичини для гуляшу вимийте і добре обсушіть паперовим рушником. Наріжте маленькими кубиками (зі стороною близько 2 см). Цибулини очистіть і дрібно наріжте.

2

Моркву очистіть, вимийте та наріжте соломкою. Солодкий перець вимийте, розріжте вздовж половинки і видаліть насіння з перегородками. М'якоть наріжте широкими смужками. Перець чилі наріжте (насіння видаліть).

3

У великій сковороді нагрійте олію. Покладіть цибулю і, помішуючи, підрум'яньте на середньому вогні до золотистого кольору протягом 5 хвилин. Додайте моркву, солодкий перець та перець чилі. Смажте 5 хвилин.

4

Покладіть нарізану яловичину і перемішайте. Смажте на сильному вогні, часто помішуючи, 10 хвилин. Рідина повинна повністю випаруватися. Посоліть і поперчіть за смаком.

5

Приготуйте підливу для гуляшу. У невеликій мисці з'єднайте томатну пасту та сметану. Помішуючи віночком, розведіть питною водою. Часник очистіть і пропустіть через прес в суміш, що вийшла.

6

Вогонь під сковородою із гуляшем зменшіть до середнього. Влийте томатно-сметанну суміш і доведіть до кипіння. Приправте паприкою, посоліть і поперчіть за смаком.

7

Тушкуйте гуляш на слабкому вогні під нещільно закритою кришкою 50 хвилин. Перед подачею на стіл можна посипати нарізаною зеленню. Як гарнір ідеально підійде картопляне пюре або відварений рис.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.