Харчова цінність
Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 589.5
Складові
1
Хліб надріжте на скибки, не прорізаючи до кінця приблизно на 2 см. У вас має вийти «гармошка».
2
Наріжте картоплю кржечками. Тонко наріжте цибулю. Дрібно наріжте бекон.
3
Обсмажте бекон з цибулею та оливковою олією, 5 хв., посоліть і поперчіть.
4
«Нафаршируйте» хліб картоплею та цибулею з беконом (використовуйте всю олію зі сковороди). Додайте листя шпинату. Засипте сиром. Загорніть в пергамент, потім у фольгу.
5
Запікайте хліб у розігрітій до 200 ° С духовці 20-25 хв. Перед подачею розгорніть і щедро полийте оливковою олією.