Хліб, запечений із сиром, беконом та картоплею

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 589.5

Складові

1

Хліб надріжте на скибки, не прорізаючи до кінця приблизно на 2 см. У вас має вийти «гармошка».

2

Наріжте картоплю кржечками. Тонко наріжте цибулю. Дрібно наріжте бекон.

3

Обсмажте бекон з цибулею та оливковою олією, 5 хв., посоліть і поперчіть.

4

«Нафаршируйте» хліб картоплею та цибулею з беконом (використовуйте всю олію зі сковороди). Додайте листя шпинату. Засипте сиром. Загорніть в пергамент, потім у фольгу.

5

Запікайте хліб у розігрітій до 200 ° С духовці 20-25 хв. Перед подачею розгорніть і щедро полийте оливковою олією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.