Картопляні оладки з грибами

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 200.9

Складові

1

Гриби та зелену цибулю дрібно наріжте. Розігрійте половину рослинної олії на сковороді та обсмажте гриби, приправте сіллю та перцем.

2

У мисці змішайте картопляне пюре, яйця, смажені гриби, зелену цибулю, приправте сіллю, перцем, часниковим порошком і перемішайте. Додайте борошно і замішуйте тісто до однорідної консистенції.

3

Розігрійте сковороду з маслом, що залишилося, обсмажте картопляні оладки з кожного боку до золотистого кольору, приблизно 3-5 хв. Подавайте із зеленою цибулею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.