Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 305
Складові
Підготуйте броколі. Викладіть її в друшляк і дайте відтанути в прохолодному місці (близько 30 хвилин). Потім перекладіть броколі в чашу блендера і подрібніть.
Часник очистіть і пропустіть через прес у маленьку миску. Твердий сир натріть на середній тертці. Яйця збийте віночком і додайте в подрібнений броколі. Перемішайте.
Додайте половину часнику, тертий сир та борошно. Посоліть і поперчіть до смаку. Ретельно перемішайте. Велику сковороду поставте на вогонь. Влийте частину олії та нагрійте її.
Масу, що вийшла, з брокколі викладайте на сковороду порціями за допомогою столової ложки. Смажте котлети до золотистої скоринки з обох боків. Готові тримайте до подачі у теплому місці.
Приготуйте соус до котлет з броколі. Кріп вимийте і добре обсушіть. Грубі стебла видаліть. Зелень, що залишилася, дрібно наріжте. Додайте в сметану разом з часником, посоліть, поперчіть і перемішайте. Подайте на стіл до котлет з броколі.