Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 157
Складові
Почніть готувати крабовий салат із помідорами з підготовки крабових паличок. Вийміть їх із упаковки, а потім по одній видаліть плівки. Наріжте кожну з них соломкою. Викладіть у заздалегідь підготовлений глибокий салатник.
Болгарський перець ретельно вимийте, обсушіть, приберіть насіння та видаліть плодоніжку. Можна використовувати лише половину, якщо ви не любите, коли у салаті багато овочів. Наріжте м'якоть тонкою соломкою. Викладіть у салатник до паличок.
Помидори вимийте, обсушіть паперовим рушником. Розріжте навпіл і приберіть серцевину з насінням. Томати також наріжте соломкою та додайте до решти інгредієнтів.
Твердий сир (краще взяти пармезан) натріть на великій, або наріжте гострим ножем на тонкі скибочки. Додайте в салат і ретельно перемішайте.
Банку з білою квасолею відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Через деякий час приблизно половину додайте салат до інших інгредієнтів.
Зубчики часнику очистіть від лушпиння, а потім дуже дрібно наріжте або пропустіть через прес. Викладіть у салат, заправте майонезом. Приправте за бажанням сіллю, перцем та прованськими травами. Подавайте до столу охолодженим. Прикрасьте гілочками кропу.