Порції 2
Складові
Для приготування курячої грудки з овочами на сковороді наріжте філе кубиками 3 см. Приправте сіллю і перцем з усіх боків.
Часник та цибулю очистіть і тонко наріжте. Кабачок та моркву наріжте стрічками за допомогою ножа для чищення овочів.
У сковороді на сильному вогні нагрійте олію. Покладіть шматочки курки та обсмажуйте 2 хв. Переверніть шматочки та готуйте ще 1 хв. Шумівкою перекладіть курку на тарілку.
У сковороду викладіть цибулю та часник, обсмажуйте на сильному вогні 1 хв. Додайте вершкове масло, а коли воно розтане – моркву та кабачок. Посоліть, приправте зирою та перцем, закрийте кришкою, смажте на сильному вогні 3 хв.
Поверніть курку в сковорідку, прогрійте, помішуючи ще 1 хв. Відразу ж подавайте.