Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 353.7
Складові
Очистіть цибулю та часник і наріжте якомога дрібніше. Обсмажте цибулю та часник у сковороді на середньому вогні в половині рослинної олії, 7 хв. Трохи остудіть.
Протріть печериці серветкою і дрібно наріжте (особливо дрібно ніжки, вони жорсткі). Обсмажте печериці в маслі, що залишилося, щоб випарилася вся рідина. Трохи остудіть, змішайте з цибулею та часником.
Нагрійте духовку до 120 °С. Відділіть у курячої грудки мале філе. Приправте велике куряче філе сіллю та перцем з усіх боків.
Мале філе подрібніть ножем у фарш. Змішайте печериці з цибулею та часником з малим курячим філе, приправте сіллю та перцем.
Відріжте шматок харчової плівки приблизно 40 х 30 см. Центр змастіть вершковим маслом, покладіть куряче філе «шкірою» вниз. На нього викладіть грибну начинку.
Підніміть краї плівки та закрутіть їх, щоб вся конструкція зібралася у сферу. Відріжте довгий «хвіст» плівки, покладіть курку з грибами на застелене пергаментом деко. Запікайте 30 хв. Викладіть на тарілку, накрийте листом фольги (не закутуйте!) і дайте постояти 5-7 хв. Перед подачею зніміть плівку, посипте курку копченою паприкою.