Куряча грудка з печерицями

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 353.7

Складові

1

Очистіть цибулю та часник і наріжте якомога дрібніше. Обсмажте цибулю та часник у сковороді на середньому вогні в половині рослинної олії, 7 хв. Трохи остудіть.

2

Протріть печериці серветкою і дрібно наріжте (особливо дрібно ніжки, вони жорсткі). Обсмажте печериці в маслі, що залишилося, щоб випарилася вся рідина. Трохи остудіть, змішайте з цибулею та часником.

3

Нагрійте духовку до 120 °С. Відділіть у курячої грудки мале філе. Приправте велике куряче філе сіллю та перцем з усіх боків.

4

Мале філе подрібніть ножем у фарш. Змішайте печериці з цибулею та часником з малим курячим філе, приправте сіллю та перцем.

5

Відріжте шматок харчової плівки приблизно 40 х 30 см. Центр змастіть вершковим маслом, покладіть куряче філе «шкірою» вниз. На нього викладіть грибну начинку.

6

Підніміть краї плівки та закрутіть їх, щоб вся конструкція зібралася у сферу. Відріжте довгий «хвіст» плівки, покладіть курку з грибами на застелене пергаментом деко. Запікайте 30 хв. Викладіть на тарілку, накрийте листом фольги (не закутуйте!) і дайте постояти 5-7 хв. Перед подачею зніміть плівку, посипте курку копченою паприкою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.