Порції 5
- Кількість на порцію
- Калорії 757.3
Складові
Куряче м'ясо наріжте кубиками 2х2х2 см. Цибулю наріжте на невеликі кубики. Прокрутіть фарш із нарізаного курячого м'яса та цибулі.
Змішайте фарш, яйце, приблизно 70 г сухарів, сіль та спеції. Фарш для курячих котлет із сиром трохи відбити. Це необхідно, щоб при смаженні котлети не розвалилися і добре тримали сирну начинку.
Сир наріжте скибочками товщиною приблизно 0,75-1 см - так, щоб він помістився в котлету. Після смаження сир розплавиться і витікатиме рівною, тягучою масою.
Вологими руками сформуйте коржик з фаршу, в центр покладіть скибочку сиру і защипіть краї, як на пиріжках.
Панірувальні сухарі, що залишилися, насипте в тарілку і ретельно обваляйте сформовані котлети в паніровці. Паніровка повинна покривати котлету щільно і рівномірно – для отримання апетитної хрусткої скоринки.
Розігрійте сковороду разом з топленим маслом і обсмажте котлети з двох боків до рум'яної скоринки - приблизно по 5 хвилин з кожного боку.