Харчова цінність
Порції 4
Складові
1
У капусти видаліть тверде стебло. Розберіть головку на суцвіття. Складіть у каструлю, залийте окропом, посоліть, доведіть до кипіння, варіть під кришкою на слабкому вогні 25 хв.
2
Стегна посоліть, поперчіть і обсмажте в сковороді на невеликому вогні в маслі, приблизно 20 хв.
3
Подрібніть часник. Готову капусту відкиньте на друшляк, струсіть воду, поверніть капусту назад у каструлю і підсушіть на середньому вогні, 2 хв.
4
Додайте в капусту куркуму, паприку, часник, маскарпоне. Розтовчіть у пюре, посоліть, якщо потрібно, і поперчіть.
5
Викладіть у тарілки гаряче пюре, на нього – курку. Приправте паприкою та подавайте відразу ж.