Харчова цінність
Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 199.3
Складові
1
Зваріть бульйон. Для цього просто покладіть куряче філе в каструлю, залийте трьома літрами води і доведіть до кипіння. Коли вода закипить, зніміть піну, посоліть, додайте лавровий лист і часник і варіть 20-25 хвилин. Потім дістаньте курку, остудіть, наріжте невеликими скибочками.
2
Моркву натріть на великій тертці, перець поріжте тонкою соломкою, цибулю дрібно наріжте. Картоплю очистіть і наріжте кубиками та додайте в бульйон.
3
Гречку промийте і додайте в каструлю, через 10 хвилин після картоплі.
4
Коли гречка буде майже готова, приправте сіллю та перцем і додайте зелень.