Суп із печериць з вершками

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 340.1

Складові

1

Очистіть цибулю та наріжте маленькими кубиками. Дрібно наріжте часник. Розтопіть вершкове масло в каструлі, додайте цибулю і часник і готуйте на слабкому вогні, доки цибуля не стане прозорою, 5-7 хв.

2

Наріжте печериці тонкими скибочками і додайте в каструлю з цибулею. Трохи посоліть, поперчіть і покладіть гілочки чебрецю. Збільшіть вогонь до сильного і смажте гриби, помішуючи до золотистого кольору. Рідина має повністю випаруватися.

3

Всипте в каструлю борошно і розмішайте. Продовжуйте смажити, помішуючи, 5 хв. Влийте в кілька прийомів молоко, розмішуючи, щоб не утворилися грудки. Доведіть до кипіння та варіть суп 10 хв.

4

Влийте в каструлю вершки і прогрійте 3 хв, не доводячи до кипіння. Приправте суп сіллю та перцем. Подавайте із сухариками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.