Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 885.5
Складові
Наріжте м'ясо досить великими шматками, приблизно 10 см. Посипте сіллю, перцем та розпушувачем. Полийте вином, 3 ст. л. соєвого соусу та устричним соусом. Ретельно перемішайте руками. Посипте крохмалем і знову перемішайте. Закрийте плівкою і маринуйте у холодильнику від 2 до 24 год.
Часник та імбир очистіть. Часник дрібно наріжте, імбир наріжте шматочками розміром і товщиною з сірник.
Для першого обсмажування нагрійте олію для фритюру у вок на середньому вогні. Порціями обсмажте м'ясо до легкої рум'яної скоринки з усіх боків та приблизно 80% готовності. Готові шматки виймайте на тарілку.
Коли всі шматки обсмажені, процідіть олію та нагрійте вже на максимальному вогні. Обсмажте м'ясо вдруге – до темно-золотистої скоринки. Викладіть на паперові рушники.
Залишіть у вок приблизно 1,5 ст. л. олії. Покладіть імбир, обсмажуйте на середнього вогні 20 сек. Додайте часник, обсмажуйте 20 сек. Влийте 200 мл води та доведіть до кипіння. Додайте 3 ст. л. соєвого соусу та мед. Уваріть наполовину.
Викладіть м'ясо в соус і готуйте на сильному вогні, постійно перевертаючи шматки, поки соус практично повністю не випарується, покривши м'ясо. Подавайте свинину гарячою, прикрасивши зеленою цибулею, із рисом.