Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 423.7
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b1c66c8c.jpg)
Підготуйте усі інгредієнти. Насамперед, ретельно промийте проточною водою зелень (петрушку, кріп та кінзу). Викладіть на паперові рушники і дайте обсохнути.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b9d756f2.jpg)
Обірвіть з гілочок листочки зелені і дуже дрібно наріжте великим ножем. Перекладіть у миску. Часник пропустіть через спеціальний прес у ту саму ємність.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bdbd5cfb.jpg)
Спробуйте бринзу. Якщо вона дуже солона, помістіть її в миску з молоком і приберіть в холодильник на 2 години і розкришіть її. Якщо бринза приємна на смак, просто розкришіть її.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b5ad3da9.jpg)
Додайте підготовлену бринзу до нарізаної зелені та подрібненого часнику в мисці. Трохи поперчіть і ретельно перемішайте вилкою.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bd2afa7e.jpg)
Лаваш дістаньте з упаковки та розкладіть листи на робочому столі в один шар. Розріжте їх гострим ножем на великі прямокутники чи квадрати. Розподіліть начинку і загорніть конвертиками.