Лаваш з бринзою та зеленню на сковороді

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 423.7

Складові

1

Підготуйте усі інгредієнти. Насамперед, ретельно промийте проточною водою зелень (петрушку, кріп та кінзу). Викладіть на паперові рушники і дайте обсохнути.

2

Обірвіть з гілочок листочки зелені і дуже дрібно наріжте великим ножем. Перекладіть у миску. Часник пропустіть через спеціальний прес у ту саму ємність.

3

Спробуйте бринзу. Якщо вона дуже солона, помістіть її в миску з молоком і приберіть в холодильник на 2 години і розкришіть її. Якщо бринза приємна на смак, просто розкришіть її.

4

Додайте підготовлену бринзу до нарізаної зелені та подрібненого часнику в мисці. Трохи поперчіть і ретельно перемішайте вилкою.

5

Лаваш дістаньте з упаковки та розкладіть листи на робочому столі в один шар. Розріжте їх гострим ножем на великі прямокутники чи квадрати. Розподіліть начинку і загорніть конвертиками.

6

У великій сковороді нагрійте олію. Викладіть підготовлені «пиріжки» з лаваша і підрум'яньте з одного боку на середньому вогні ( 2 хвилини). Потім переверніть на іншу та швидко обсмажте ( 2 хвилини). Відразу подайте на стіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.