Лінгвіні з волоським горіхом та індичкою

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 343.6

Складові

1

Налийте у велику каструлю трохи підсолену воду і доведіть до кипіння на сильному вогні. Коли вода закипить, додайте лінгвіні і доведіть знову до кипіння. Готуйте макарони без кришки, періодично помішуючи до готовності 8–10 хв. Злийте воду.

2

Часник і цибулю подрібніть, індичку наріжте невеликими шматочками. Петрушку подрібніть.

3

Розігрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні, покладіть часник, цибулю та пластівці червоного перцю і смажте, помішуючи, близько 3 хв.

4

Покладіть волоські горіхи і готуйте, поки горіхи не почнуть пахнути, 2 хв. Додайте скибочки індички і готуйте ще 5 хв.

5

Лінгвіні перекладіть у сковороду, перемішайте і посипте тертим сиром та петрушкою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.