Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 343.6
Складові
1
Налийте у велику каструлю трохи підсолену воду і доведіть до кипіння на сильному вогні. Коли вода закипить, додайте лінгвіні і доведіть знову до кипіння. Готуйте макарони без кришки, періодично помішуючи до готовності 8–10 хв. Злийте воду.
2
Часник і цибулю подрібніть, індичку наріжте невеликими шматочками. Петрушку подрібніть.
3
Розігрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні, покладіть часник, цибулю та пластівці червоного перцю і смажте, помішуючи, близько 3 хв.
4
5
Лінгвіні перекладіть у сковороду, перемішайте і посипте тертим сиром та петрушкою.