Складові
Закип'ятіть велику каструлю з водою. Посоліть воду, покладіть макарони і доведіть до кипіння. Зменште вогонь і залиште макарони варитися майже до готовності, що називається аль денте. Остаточно вони дійдуть у сковороді разом із фаршем.
Поки макарони варяться, наріжте кубиками цибулю, червоний болгарський перець та гриби. Часник пропустіть через прес. Консервовані помідори наріжте також невеликими кубиками.
У глибокій сковороді, в якій готуватимуться макарони з фаршем, розігрійте топлене масло і на вогні трохи вище середнього обсмажте фарш з індички, постійно помішуючи і розбиваючи грудочки виделкою. Фарш повинен підрум'янитися. Перекладіть його на тарілку.
У сковороду додайте ще олії і покладіть нарізану цибулю і обсмажте до золотистого кольору. Додайте гриби і готуйте 5-6 хвилин. Потім покладіть перець і готуйте ще 2-3 хвилини.
Покладіть усі спеції – часник, кмин, чилі, паприку, чорний перець. Посоліть за смаком. Готуйте все разом півхвилини та додайте нарізані консервовані помідори. Доведіть до закипання і покладіть фарш із індички. Готувати до загустіння.
Покладіть у готовий фарш макарони. Перемішайте, прогрійте 2-3 хвилини. Макарони з фаршем із індички готові. Сир можна додати відразу, він розплавиться. Або посипати готові макарони в тарілці при подачі.