Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 493.5
Складові

Підготуйте усі інгредієнти. Яловичу печінку вимийте і за допомогою гострого ножа видаліть усі плівки та протоки, щоб після смаження та тушкування вона вийшла справді м'якою.

Наріжте печінку смужками. Цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями. У сковороді нагрійте олію. Підрум'яніть на ньому цибулю до легкого золотистого кольору ( 5 хвилин на середньому вогні).

Додайте до цибулі нарізану печінку. Смажте, періодично перемішуючи кулінарною лопаткою на середньому вогні 7 хвилин. Слідкуйте, щоб шматочки печінки не підгоріли!

Покладіть у сковороду до печінки із цибулею сметану. Часник очистіть. Пропустіть через прес безпосередньо у сметану. Посоліть, поперчіть та перемішайте. Тушкуйте без кришки на середньому вогні 5 хвилин.

Залишіть печінку в сметані під кришкою ще на 5 хвилин, потім розкладіть по порційним тарілкам і посипте подрібненою зеленню. Як гарнір ідеально підійде картопляне пюре або відварений рис.