Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 1242.4
Складові
У велику каструлю влийте 2,5-3 л холодної питної води, покладіть грудинку, доведіть до кипіння і зніміть піну. Додайте крупно нарізані морквину та середню цибулину, а також перець горошком. Зменшіть вогонь до слабкого, варіть без кришки 2 год.
Процідіть бульйон. У грудинки видаліть кісточки, м'ясо дрібно наріжте. З'єднайте проціджений бульйон та м'ясо, доведіть до кипіння, тримайте без кришки на слабкому вогні.
Краківську ковбасу наріжте половинками. Дрібно наріжте бекон та очищену велику цибулину, обсмажте у сковороді, 10 хв. Додайте краківську ковбасу, ще трохи обсмажте, перекладіть у каструлю з бульйоном та м'ясом.
Доведіть солянку до кипіння, влийте рідину від оливок, варіть 15 хв. Подавайте гарячою, з оливками, лимоном та сметаною.