М’ясна збірна солянка з грудинкою та краківською ковбасою

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 1242.4

Складові

1

У велику каструлю влийте 2,5-3 л холодної питної води, покладіть грудинку, доведіть до кипіння і зніміть піну. Додайте крупно нарізані морквину та середню цибулину, а також перець горошком. Зменшіть вогонь до слабкого, варіть без кришки 2 год.

2

Процідіть бульйон. У грудинки видаліть кісточки, м'ясо дрібно наріжте. З'єднайте проціджений бульйон та м'ясо, доведіть до кипіння, тримайте без кришки на слабкому вогні.

3

Краківську ковбасу наріжте половинками. Дрібно наріжте бекон та очищену велику цибулину, обсмажте у сковороді, 10 хв. Додайте краківську ковбасу, ще трохи обсмажте, перекладіть у каструлю з бульйоном та м'ясом.

4

Доведіть солянку до кипіння, влийте рідину від оливок, варіть 15 хв. Подавайте гарячою, з оливками, лимоном та сметаною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.