Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 300.3
Складові
Покладіть очищені качани кукурудзи в каструлю з холодною водою, закрийте кришкою. На сильному вогні доведіть до кипіння, варіть 7 хв. Не соліть! Остудіть качани і гострим ножем зріжте зерна.
Моркву очистіть, натріть на тертці. На тій же тертці натріть кабачок. Відразу ж присипте овочі крохмалем, додайте кукурудзу та перемішайте.
У невеликій сухій сковороді без олії на сильному вогні швидко обсмажте фарш, розбиваючи грудки вилкою - фарш повинен просто поміняти колір. Зніміть з вогню та додайте соєвий соус.
Яйця збийте із сіллю до однорідності. Дрібно наріжте зелень. З'єднайте овочі із зеленню, яйцями та фаршем, поперчіть, акуратно перемішайте.
Розігрійте велику сковороду з маслом, смажте невеликі оладки в середньому вогні під кришкою, приблизно по 2 хв. з кожного боку. Подавайте теплими.