Овочеві котлети з пшоном

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 286.6

Складові

1

Наріжте капусту якомога тонше, потім порубайте. Посоліть, перемішайте та залиште на 10 хв. Потім відіжміть сік.

2

Очистіть моркву та часник. Натріть моркву на середній тертці. Натріть часник на дрібній тертці. Змішайте моркву, капусту, часник, сметану і пшоняну кашу.

3

Збийте яйце з жовтком та сіллю. Змішайте з овочевою масою.

4

Розігрійте духовку до 180 °С. Застеліть лист пергаментом. Змащуючи руки олією, формуйте невеликі котлетки і викладайте на підготовлене деко.

5

Обсмажені котлетки доведіть до готовності в духовці, приблизно 15 хв. Подавайте гарячими, зі сметаною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.