Порції 6
Складові

Замочіть желатин у холодній воді. Шоколад наріжте середніми однаковими шматочками. Цукати наріжте тонкою довгою соломкою.

Змішайте молоко, вершки, ванільний цукор у сотейнику з товстим дном. Доведіть на середньому вогню до кипіння і додайте набряклий желатин.

Зніміть із вогню та додайте білий шоколад, перемішайте до повного розчинення шоколаду. Трохи остудіть, 3-5 хв. Збийте занурювальним блендером.

Розлийте по силіконових формах або келихах половину суміші, викладіть соломку з цукатів і залийте частиною суміші панакотти, що залишилася.

Приберіть у холодильник до повного застигання. Дістаньте із холодильника. Якщо використовували силіконові форми, вийміть десерт із форм і перекладіть на порційні тарілки. Прикрасьте панакотту ягодами та подавайте.