Торт з лаймом без випічки

Харчова цінність

Порції 10

Складові

Для крему зі згущеного молока з лаймом:
Для основи:
1

Почніть із приготування основи для торта. Наламайте крекери на шматочки і помістіть у чашу кухонного комбайна разом із цукром та вершковим маслом. Подрібніть в дрібну однорідну крихту.

2

Викладіть крихти з крекерів у форму діаметром 22-24 см, бажано зі знімним дном. Можна також використовувати фаянсову або скляну форму. Розподіліть крихти так, щоб шар крихт у бортів був товщим, ніж у центрі. Утрамбуйте крихти дном склянки, формуючи борти. Приберіть форму в холодильник на 30 хвилин.

3

Налийте в жароміцну ємність 100 мл води та насипте туди желатин. Залишіть набухати на 10-12 хвилин, потім додайте 2 ст.л. соку лайма і розігрійте на повільному вогні або в мікрохвильовій печі, щоб суміш стала рідкою.

4

Для приготування крему зі згущеного молока з лаймом помістіть в чашу кухонного комбайна цукор, ванільний цукор і цедру лайма. Увімкніть комбайн на 30 с. За цей час цукор подрібниться, набуде зеленого кольору та яскравого аромату лайма.

5

Додайте вершковий сир у комбайн і перемішуйте 30 секунд. Не зупиняючи комбайн, влийте згущене молоко, розтоплений желатин і сік лайма. Перемішуйте до повного з'єднання інгредієнтів, ще приблизно хвилину. Перелийте крем із згущеного молока з лаймом в застиглу основу для торта. Закрийте харчовою плівкою та приберіть у холодильник мінімум на 3 години. Дістаньте за 10 хвилин до сервірування, прикрасьте скибочками лайма і наріжте порції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.