Торт із пряників та бананів зі сметаною

Харчова цінність

Порції 10


Кількість на порцію
Калорії 333.9

Складові

1

Підготуйте інгредієнти для торта. Цілі пряники розріжте навпіл. Немає нічого страшного, якщо один з них зламається. Уламки також можна буде використовувати при складанні десерту.

2

Банани вимийте, обсушіть та очистіть від шкірки. Кожен фрукт наріжте однаковими кружечками, товщиною приблизно 0,5 см. Поки що відкладіть. Щоб банани не потемніли, їх можна збризкати лимонним соком.

3

Зробіть крем. У ємності для міксера з'єднайте сметану із цукровою пудрою. Почніть збивати міксером на низьких обертах, поступово підвищуючи їх протягом 3 хвилин або до повного розчинення цукрової пудри.

4

Зберіть торт. Кожен шматочок пряника опускайте в сметанний крем і викладайте на плоску тарілку, формуючи коло. Для того, щоб заповнити порожнечі, нам знадобляться уламки пряників. Змастіть нижній шар кремом.

5

На пряники викладіть кружки бананів. Потім знову опустіть половинки пряника в сметанний крем і викладіть наступний шар і змастіть його кремом. Так повторюйте шари, доки не закінчаться інгредієнти, формуючи торт у вигляді гірки. Рясно змастіть його сметанним кремом, що залишився.

6

Шоколад розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Якщо він вийшов занадто густим, можна додати до нього 1 ст. л. молока чи вершків. Прикрасьте торт підготовленим шоколадом.

7

Торт приберіть у холодильник щонайменше на 8–9 годин, а краще на ніч. Повірте, наступного дня він стане ще смачнішим! Торт із пряників та бананів зі сметаною готовий!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.