Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 336.9
Складові

Розігрійте духовку до 140 °С. Змішайте мед, 1 ст. л. оливкової олії та 2 ст. л. води.

Моркву та солодкий перець наріжте невеликими шматочками, цибулю – пір'ям. Викладіть овочі на деко, застелене пергаментом, і збризкайте медово-оливковою сумішшю. Приправте сіллю та перцем за смаком.

Часник подрібніть, змішайте залишки оливкової олії, часник, паприку і сушений розмарин, додайте сіль і перець. Натріть отриманою сумішшю філе і покладіть на деко поверх овочів.

Запікайте індичку до золотистої скоринки, 1 год - 1 год 15 хв. (Накрийте фольгою, якщо скоринка стає занадто темною.) Перекладіть індичку на дошку і дайте постояти 20 хв. Подавайте з овочами та нарізаним скибочками авокадо.