Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 336.9
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/baa1f7c5.jpg)
Розігрійте духовку до 140 °С. Змішайте мед, 1 ст. л. оливкової олії та 2 ст. л. води.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bc569ede.jpg)
Моркву та солодкий перець наріжте невеликими шматочками, цибулю – пір'ям. Викладіть овочі на деко, застелене пергаментом, і збризкайте медово-оливковою сумішшю. Приправте сіллю та перцем за смаком.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bd70ced8.jpg)
Часник подрібніть, змішайте залишки оливкової олії, часник, паприку і сушений розмарин, додайте сіль і перець. Натріть отриманою сумішшю філе і покладіть на деко поверх овочів.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b1f9f622.jpg)
Запікайте індичку до золотистої скоринки, 1 год - 1 год 15 хв. (Накрийте фольгою, якщо скоринка стає занадто темною.) Перекладіть індичку на дошку і дайте постояти 20 хв. Подавайте з овочами та нарізаним скибочками авокадо.