Печеня зі свинини з морквою та сливами

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 617.9

Складові

1

Наріжте свинину кубиками 3-4 см, посоліть, поперчіть. Очистіть цибулю і моркву, наріжте моркву брусочками, цибулю - товстим пір'ям. Часник очистіть і наріжте кружечками.

2

У великій каструлі з товстим дном нагрійте олію. Обсмажте м'ясо на сильному вогні до рум'яної скоринки з усіх боків. Шумівкою вийміть м'ясо на тарілку, а в каструлю покладіть цибулю та моркву. Смажте на сильному вогні, часто перемішуючи, до рум'яної скоринки.

3

Закип'ятіть 300 мл води. Поверніть м'ясо в каструлю, всипте всі спеції, посоліть, поперчіть, обсмажуйте ще 20 сек. Потім влийте гарячу воду. На сильному вогні доведіть до кипіння, закрийте кришкою, зменшіть вогонь до слабкого та тушкуйте 1 год.

4

У слив видаліть кісточки, розрізавши сливи на половинки (якщо великі на четвертинки). Додайте сливи та часник до м'яса, тушкуйте на середньому вогні без кришки 10 хв. Ще поперчіть та посоліть, якщо потрібно, і подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.