Печиво «Вушка з цукром»

Харчова цінність

Порції 12


Кількість на порцію
Калорії 402.9

Складові

Для посипки:
1

Для приготування печива "Вушка з цукром" підготуйте всі інгредієнти за списком. Вони мають бути холодними. Сир краще вибрати м'який, але не рідкий, і без крупинок, щоб тісто вийшло однорідним.

2

Борошно з розпушувачем просійте через дрібне сито в глибоку миску. Завдяки цьому нехитрому способу вона збагатиться киснем і печиво вийде м'яким.

3

Сир перетріть через сито, а потім з'єднайте з яйцями та сіллю. Ретельно перемішайте, щоб вийшла однорідна маса. За бажанням можна використовувати замість сита – блендер.

4

У миску з просіяним борошном і розпушувачем додайте холодне вершкове масло, викладіть в чашу блендера і подрібніть в розсипчасту м'яку крихту. Борошно може знадобитися більше або менше, орієнтуйтесь на склад тіста.

5

З'єднайте сирну та масляну маси та ретельно перемішайте. Замісіть тісто руками. Воно має вийти однорідним. Скачайте його в кулю, загорніть у харчову плівку та приберіть у холодильник на 1 годину.

6

Приготуйте посипку. У плоскій тарілці з'єднайте прянощі із цукром і перемішайте. Тісто розділіть на 2 частини. Одну приберіть у холодильник, а іншу розкотіть на присипаній мукою поверхні в пласт. Склянкою зробіть однакові кружки.

7

Кожен кружечок вмочіть у цукрову суміш, а потім складіть його навпіл і ще раз вмочіть у прянощі. Згорніть його ще раз навпіл так, щоб обсипана поверхня була всередині. Трикутник ще раз однією стороною опустіть у цукор. Так зробіть все печиво, використовуючи другу частину тіста.

8

Духовку заздалегідь розігрійте до 180°С. Заготовки перекладіть на деко, застелене пергаментом. Випікайте близько 20-25 хвилин до золотистого кольору. Охолодіть до кімнатної температури та подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.