Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 665.3
Складові
Підготуйте м'ясо для домашніх пельменів. М'якоть баранини, яловичини та свинини вимийте, обсушіть і крупно наріжте. Пропустіть через м'ясорубку із частою решіткою.
Цибулю та часник для начинки пельменів очистіть і дуже дрібно наріжте. У сковороді нагрійте вершкове масло та обсмажте підготовлені овочі до золотистого кольору. Дайте охолонути.
Смажену цибулю та часник подрібніть занурювальним блендером до отримання пюреподібної маси. Додайте до м'яса, пропущеного через м'ясорубку, посоліть і поперчіть (солі кладіть трохи більше, ніж потрібно на ваш смак).
Фарш для пельменів, що вийшов, приберіть в холодильник на 15-30 хвилин. Потім дістаньте, додайте колотий лід (приблизно жменю) і перемішайте. Приберіть у холодильник ще на 30 хвилин.
З готового тіста для пельменів сформуйте ковбаску діаметром 2 см. Наріжте її впоперек шматочками завтовшки 1 см. Присипте кожен борошном і розкотіть в круглий тонкий кружечок.
У центр кожного кружечка викладіть по ложці начинки. Складіть навпіл і защіпніть краї. Робити це слід дуже ретельно, інакше пельмені при варінні будуть розвалюватися. Пельмені будуть готові через 8 хвилин після повторного закипання.