Пельмені домашні

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 665.3

Складові

1

Підготуйте м'ясо для домашніх пельменів. М'якоть баранини, яловичини та свинини вимийте, обсушіть і крупно наріжте. Пропустіть через м'ясорубку із частою решіткою.

2

Цибулю та часник для начинки пельменів очистіть і дуже дрібно наріжте. У сковороді нагрійте вершкове масло та обсмажте підготовлені овочі до золотистого кольору. Дайте охолонути.

3

Смажену цибулю та часник подрібніть занурювальним блендером до отримання пюреподібної маси. Додайте до м'яса, пропущеного через м'ясорубку, посоліть і поперчіть (солі кладіть трохи більше, ніж потрібно на ваш смак).

4

Фарш для пельменів, що вийшов, приберіть в холодильник на 15-30 хвилин. Потім дістаньте, додайте колотий лід (приблизно жменю) і перемішайте. Приберіть у холодильник ще на 30 хвилин.

5

З готового тіста для пельменів сформуйте ковбаску діаметром 2 см. Наріжте її впоперек шматочками завтовшки 1 см. Присипте кожен борошном і розкотіть в круглий тонкий кружечок.

6

У центр кожного кружечка викладіть по ложці начинки. Складіть навпіл і защіпніть краї. Робити це слід дуже ретельно, інакше пельмені при варінні будуть розвалюватися. Пельмені будуть готові через 8 хвилин після повторного закипання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.